UitVaart - Lichtenis

Ga naar de inhoudLichtenis“Door het luisteren naar verhalen uit het verleden
ontstaan er herinneringen voor de toekomst”


UITvaart
Als je op deze pagina bent beland, sta je waarschijnlijk NU of binnenkort voor de zware en emotionele taak om vorm te geven aan een UITvaart van jouw dierbare.
Het zou ook kunnen dat jij jouw eigen UITvaart voor in de toekomst wil laten vastleggen of misschien wil je eens van gedachten wisselen over de mogelijkheden en kan ik je inspireren om op een mooie plechtige en persoonlijke manier invulling te geven aan jouw afscheidsdienst.

Sterven is één van de definitiefste verandermomenten in ons leven.
Het is de overgang van het geleefde leven naar de dood.

De dood is een verandering van de ene manier van zijn in de andere, het is het samenkomen van het lichaam met de aarde en van de ziel met de geest.
Het is mijn zielsmissie om het afscheid op een persoonlijke manier inhoud te geven en te ondersteunen met woorden, rituelen en symbolen.

Dit doe ik door samen met jou een unieke en bijzondere UITvaart te organiseren waarbij zingeving, verdieping en het geleefde leven centraal staan.
Door gesprekken met jou en de voortbestaande breng ik het geleefde leven in kaart zodat er een kleurrijk levensverhaal ontstaat met een zinvolle boodschap en een uniek ritueel.

Creativiteit, symboliek en zingeving zijn voor mij de kernwoorden voor een uniek, bijzonder en waardevol afscheid.

Voor de organisatorische taken die bij een UITvaart komen kijken werk ik samen met de beste professionals op het gebied van persoonlijk afscheid nemen.
Uitvaart Lichtenis     Uitvaart Lichtenis     Uitvaart Lichtenis

“Een kleurrijk leven vraagt
om een kleurrijk afscheid”


Terug naar de inhoud